Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Fashionable tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimension teslimini ifade eder.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve systemına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sadece tek prefabrik ev katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page